• ganoderma ganoderma-text СЧИТА СЕ ЗА МНОГО ЕФЕКТИВНА
  БИЛКА В ПРОДЪЛЖЕНИЕ НА
  ХИЛЯДИ ГОДИНИ В КИТАЙ
  ТОВА Е ЧИСТО РАСТЕНИЕ,
  КОЕТО НЯМА СТРАНИЧНИ ЕФЕКТИ ДОРИ
  ПРИ ПРОДЪЛЖИТЕЛНА УПОТРЕБА.
  ПОДОБРЯВА ОБЩОТО СЪСТОЯНИЕ НА ТЯЛОТО
 • ganoderma ЕДИН ДРАКОН МОДЕЛ ДРУЖЕСТВОТО ПОЕМА УПРАВЛЕНИЕТО
  НА ЦЕЛИЯ ПРОЦЕС, ОТ ОТГЛЕЖДАНЕТО
  КЪМ ПРЕРАБОТКАТА ДО МАРКЕТИНГА.
 • ganoderma НАПРАВЕТЕ ВАШАТА
  МЕЧТА ДА СТАНЕ РЕАЛНОСТ С DXN!
  ПОГРИЖЕТЕ СЕ ЗА ВАШЕТО ЗДРАВЕ! БЪДЕТЕ ФИНАНСОВО НЕЗАВИСИМИ! ЖИВЕЙТЕ С ПО-ВИСОК СТАНДАРТ НА ЖИВОТ! РЕАЛИЗИРАЙТЕ СЕ!
video Присъедини
се сега!
 

Абонирайте се за Бюлетин

Име:

E-mail:

Телефон:

Информация за продуктите
Бизнес възможност

Type the word!

captcha
Get a new text!

 

Преди да започнем своя бизнес с DXN, ние с моя мъж сме работили към няколко фирми и всеки път се стараехме  да се издигнем в йерархията. Колкото повече се стараехме, толкова повече усещахме, че се въртим в омагьосан кръг  - "във въртележката на хамстера“. РАБОТА-СЪН, РАБОТА-СЪН, РАБОТА-СЪН. Спреш ли да работиш -  парите ти свършват, а в същото време живота си минава и на теб не ти остава време да се осъзнаеш, да вдигнеш глава и да се озърнеш, да живееш и  да мечтаеш.


 Решихме да променим нещата. Започнахме да четем  книгите на Робърт Кийосаки  и да гледаме филми  на тази тема. Разбрахме защо богатите са богати, как мислят те и какво ги отличава от останалите хора.

Има няколко начина да се изкарват пари:

1. Най-разпространения начин е на трудов договор  като наемен работник - тогава  всеки си продава труда и времето за определена сума пари. Стреми се да се издигне в по-горна позиция - за да получава повече количество пари, но заедно с това се увеличават и анагажиментите му, както и отговорността. Така може да се расте до 1-2 позиции нагоре. Но заплатата не нараства така, че да се почувстваш свободен. Тя си има таван. Не може работника да взема по-голяма заплата от шефа.

2. Втория начин е да започнеш собствен бизнес.

Само този, които е минал по този път знае какви са изискванията за откриване на фирма, за регистрация на касови апарати, ХЕИ, ДВСК и други инстанции.  За да започнете собствен бизнес , трябва да инвестирате не по-малко от 10000 лв, а в тези времена на криза виждате колко затворени магазини има. Но освен  тези препятствия има още едно - собственика на фирмата е пряко ангажиран и той трябва да е 24 часа на разположение.  Ако се отдели за кратък срок - бинеса му ще забоксува.

 

3. Третия начин е да наследите  богат чичо от Америка, но вероятността за това е почти толкова голяма колкото и да спечелите 6-ца от тотото.


Според Киосаки хората могат да бъдат разделени на четири групи, според начина, по който печелят парите си.

 

 

 Към СВОБОДНИТЕ ПРОФЕСИИ и МАЛКИЯ БИЗНЕС спадат застрахователи, зъболекари, адвокати, фризьори, собствениците на малък семеен бизнес. Тук всеки сам разполага с  времето си и няма началник. Но постоянното присъствие на човека в бизнеса е задължително. Ако три месеца е в болнични или на екскурзия, бизнесът му ще рухне.
Това не важи за БИЗНЕС ПРИТЕЖАТЕЛИТЕ от квадрант Б. Те имат изградена система, която им позволява да се радват на свободно време.
Как можете да стане собственик на бизнес?
1. Да си измислите бизнес система подобно на Бил Гейтс. Достатъчно е да имате гениална идея и банка, която да ви даде кредит или инвеститори, които да ви повярват и да рискуват парите си за вашата идея.
Очевидно е, че този вариант не е за всеки.
2. Втора възможност е да си купите готова работеща бизнес система на принципа на франчайзинга (като МакДоналдс). Там ви гарантират, че ако спазвате правилата, имате голям шанс да успеете. Но за да купите права ви трябват много пари, често над 100 000 долара.  Допълнителни средства ще ви трябват за помещения, оборудване, обучение на персонал... И този вид бизнес не е за всеки.
3. Трета възможност е да станете част от готова, работеща бизнес система, каквато е мрежовият маркетинг (МЛМ). Робърт Кийосаки го препоръчва по две причини:
• евтино е – не ви трябват нито хиляди, нито милиони, за да започнете;
• няма риск – можете да продължите да работите като наемен работник или свободна професия и същевременно да изграждате бизнеса си в квадрант Б чрез МЛМ. В момента, в който доходите ви от МЛМ надвишат тези, които печелите от дейността си в квадрант Н или С, имате възможност да изберете дали да продължите да се занимавате и с двете неща, или да се откажете от едното. Поради това, че в този бизнес няма инвестиции, човек не е заплашен от фалит.

 

Хората отляво (Н и С) работят за пари. В тези сфери попадат 90% от хората, но печелят 10% от парите.
Вдясно се намират 10% от хората и те печелят 90% от парите, въпреки че не работят за пари. В квадранти Б и И се изграждат активи. А какво прави активът? Всеки месец носи пари в джоба на човек, или с други думи – осигурява пасивен месечен доход (ПМД). Когато ПМД стане по-голям от месечните ви разходи, ВИЕ СТАВАТЕ СВОБОДЕН ЧОВЕК!

 

С помощта на МЛМ можете  да се прехвърлите от лявата страна на квадрантите към дясната.
Когато ние проумяхме за себе си, че можем да станем  СВОБОДНИ ХОРА, решихме да намерим най-добрата компания. Ето няколко критерия за да оценим коя компания е добра и стабилна:

 

1. Компанията трябва да има добри продукти

Останалите компании нямат добри продукти. Те имат продукти, но не е ясно дали са качествени – гривни, пръстени, софруер – не е нещо което можеш да го употребяваш и предлагаш. Нещо което се ползва всеки ден – тогава бизнеса съществува.

2. Ниска цена за присъединяване. Трябва таксата да е много ниска. Биснесът става от оборота, а не от таксата за членство.

3. Да няма условие при  присъединяванеза купуване на продукти за голяма сума. Ако някой се откаже – да могат да се върнат обратно продуктите.

4. Да не си запазваш място. Да не си в състояние да си купиш този бизнес.  Например : Да не можеш да си купиш позиция диамант. 

 

5. Много важен е Маркетинговия план - дали е справедлив и щедър.
 Ние смятаме, че МЛМ е най-справедливия начин  да се заплати труда на всеки.  Работиш  - печелиш. Не работиш - не печелиш. Тук всеки има равни права. Системата отчита оборота на всеки и според труда - си получава съответното възнаграждение.
Ако  наистина искате да сте СВОБОДНИ - направете това, което е нужно, за да го постигнете. Колкото по-рано започнете да градите Вашата кула на СВОБОДАТА, толкова по-бързо ще я построите. От Вас зависи с какви темпове ще върви строителството.

 

 Именно затова се спряхме на DXN:

 

 

 •  Качествени продукти - един от най-важните фактори в мрежовия бизнеса е гама от много качествени продукти. Много е трудно да спечелиш уважението и доверието на клиентите, ако в един момент продаваш филтрираща система за вода, а в следващия обувки. Добрата компания трябва да предлага качествени продукти, които се помнят дълго. Търсете лидер на пазара с доказано висококачествени продукти.
 • Не е нужно да променяш хранителните навици на клиентите.
 • Продуктите сами се продават - всеки пие кафе или познава няколко човека, които пият кафе..
 • Без изпреварвания в ниво - никой от групата под вас няма да се издигне в ниво по-високо от вашето. Ако дистрибутор във вашата мрежа развива бизнеса си добре, при издигане на по-високо ниво, той ще изтласка автоматично и вас на новото ниво. Търсете маркетингов план, който поощрява откриване и включване на лидери в бизнеса.
 • Без загуба на ниво - постигнатото ниво в маркетинговия план никога не трябва да се губи заради липса на активност и покупки. Веднъж достигнато, нивото се запазва вечно. Добрият маркетингов план ви позволява да се отпускате, ако имате нужда.

 

 

И още едно голямо предимство на компанията е, че ни дава не само продуктите, DXN ни дава и инструмент за работа. Всеки може да си открие онлайн магазини на 21 езика и да продава по целия свят. Доходите му ще пристигат в България и ще се облагат според българското законодателство. Девизът на фирмата "Един свят - един пазар!", позволява на всеки обикновен човек да постигне мечтите си.

 

    Партньори

 

         Сандански          

 

 

Всички Изгодни Оферти

DXN Facebook Share Share on Facebook

© Copyright DXN Europe 2009.