• ganoderma ganoderma-text СЧИТА СЕ ЗА МНОГО ЕФЕКТИВНА
  БИЛКА В ПРОДЪЛЖЕНИЕ НА
  ХИЛЯДИ ГОДИНИ В КИТАЙ
  ТОВА Е ЧИСТО РАСТЕНИЕ,
  КОЕТО НЯМА СТРАНИЧНИ ЕФЕКТИ ДОРИ
  ПРИ ПРОДЪЛЖИТЕЛНА УПОТРЕБА.
  ПОДОБРЯВА ОБЩОТО СЪСТОЯНИЕ НА ТЯЛОТО
 • ganoderma ЕДИН ДРАКОН МОДЕЛ ДРУЖЕСТВОТО ПОЕМА УПРАВЛЕНИЕТО
  НА ЦЕЛИЯ ПРОЦЕС, ОТ ОТГЛЕЖДАНЕТО
  КЪМ ПРЕРАБОТКАТА ДО МАРКЕТИНГА.
 • ganoderma НАПРАВЕТЕ ВАШАТА
  МЕЧТА ДА СТАНЕ РЕАЛНОСТ С DXN!
  ПОГРИЖЕТЕ СЕ ЗА ВАШЕТО ЗДРАВЕ! БЪДЕТЕ ФИНАНСОВО НЕЗАВИСИМИ! ЖИВЕЙТЕ С ПО-ВИСОК СТАНДАРТ НА ЖИВОТ! РЕАЛИЗИРАЙТЕ СЕ!
video Присъедини
се сега!
2015 юни
пн вт ср чт пт сб нд

1

2

3

4

5

6

7

8

9

10

11

12

13

14

15

16

17

18

19

20

21

22

23

24

25

26

27

28

29

30

 

 

 

 

 

 

 

Абонирайте се за Бюлетин

Име:

E-mail:

Телефон:

Информация за продуктите
Бизнес възможност

Type the word!

captcha
Get a new text!

Ние ще ви се обадим!

Ако чувствате, че по-скоро желаете да разговаряте за този бизнес с мен или мой колега, моля
вашето име:

 

Please enter your country code next to your phone number!

телефонен номер:

 

Скайп идентификация:

 

или вашия имейл адрес:

 

and type the word!

captcha
Get a new text!

 

юни

1

Спирулината - майчиното мляко на планетата

1. юни 2015 понеделник

Спирулината представлява едноклетъчни водорасли, които са признати за едни от най-големите източници на белтъчини. Смята се, че именно от тях се е зародил живота на земята преди три и половина милиарда години. Водораслите са в основата на живота на над милион биологични видове, сред които е и човека.
Над 20% от кислорода на планетата се дължи на водораслите. Повече от 1000 години хората използват водораслите като храна и лек на редица болести.

Състав на спирулината
В състава на спирулината влизат над 100 хранителни съставки, най-важните от които: всички на брой незаменими аминокиселини, около 60-70 % белтъчини, фитонутриенти, син фукоцианин, над 17 различни бета-каротиноиди, омега-3 и омега-6 мастни киселини, силни пробиотични съединения, полизахариди, хлорофил, гама – линолемова киселина и пигменти.
В състава на спирулината влизат много витамини в особено високи количества – А, Е, и витамини от група В – групата (В1, и В В2, В6 и В12) и минерали – магнезий, желязо, калций, йод, фосдор, селен, цинк, манган.
Много учени твърдят, че спирулината е мощен антиоксидант. В тези водорасли има 25 пъти повече провитамин А от суровите моркови и 50 пъти повече желязо от органичния спанак. Спирулината е три пъти по-богата на витамин Е от пшеничния зародиш, а концентрацията на протеини в нея надвишава три пъти количеството на протеини в рибата, пилешкото месо и червеното месо.
Естественият сладък вкус се дължи на комплексната естествена захар – рамноза, която много лесно се преразпределя. Това е от изключително значение за инсулиновия апарат на панкреаса и е надеждна подкрепа за диабетиците. В 1 гр сухи водорасли спирулина има 4 калории и почти никакво количество холестерол.

Спирулината е много здравословна, лесноусвоима и пълноценна клетъчна храна. Спирулината съдържа над 100 хранителни съставки, сействащи синергично. Сред тях са 60% протеини, незаменими витамини и фитонустриенти, като антиоксиданта бета-каротин, сулфогликолипиди, полизахариди инезаменими аминокиселини.

Богатото и пълноценно хранително съдържание на спирулината осигурява много жизнено необходими съставки, които липсват на всекидневната ни трапеза. Спирулината дава на спортистите богат запас от енергия, полезна е за хората с проблеми в храносмилането, асимилацията и отделянето. Помага на страдащи от диабет, стрес и депресия, подобрява имунитета, укрепва всички органи и системи.

Снабдява  ни с много есенцилани минерали и олигоелементи. Тъмнозеленото й оцветяване е резултат от струпването на естествени пигметни – хлоровил, фикоцианин и каротеноиди, които събират слънчевата енергия. Консумира се от столетия. В наши дни милиони хора по цялата земя се възползват от този дар на природата.

Тя расте толкова бързо, че може да осигурява до 20 пъти повече протеини на единица култивационна площ от соята и повече от 200 пъти – от говеждото месо. Спирулината няма нужда от плодородна земя, докато за добива на 1 кг царевичен протеин се губят 22 кг от повърхностния почвен слой, а за 1 кг протеини от говеждо месо – 145 кг.

Изключително богата е на бета-каротин т.е.провитамин А (25 пъти повече от суровите моркови). Той може не само да предотврати появата на рак, но и да обърне неговото развитие. Естествената форма превъзхожда многократно синтетичните, тъй като се усвоява много по-добре от тялото. Бета-каротинът е естествен антиоксидант, който освен от рак, предпазва от сърдечни болести, подсилва имунната система, подпомага и ускорява заздравяването на рани и намалява размерите на туморите. Той понижава нивото на холестерола в кръвта и подобрява здравето на засегнатите от Чернобилска авария. Три грама спирулина осигуряват 180% от препоръчваната в САЩ дневна доза бета-каротин. Приемането на бета-каротин е за предпочитане пред приемането на вит. А, тъй като няма опасност от предозиране и странични ефекти.

Спирулината съдържа и големи количества вит. В12 (превъзхожда я само АFA) и в 3 пъти по-богата на вит. Е от суровия пшеничен зародиш. Нейната изключителна биологична активност е свързана с още много други витамини и физиологично активни вещества. Хората, които я консумират, се нуждаят от по-малко други храни.
Спирулината е богата на гамалиноленова киселина , която по принцип се съдържа само в майчиното мляко.
Гама-линоленовата киселина (ГЛК) е абсолютно необходима за развитието на бебетата.Тя се съдържа в най-големи количества в кърмата, а на второ място в спирулината – за това я наричат „майчиното мляко на планетата“. При възрастните ГЛК помага за намаляване на високото кръвно налягане и холестерола и облекчава артрит, предменструални болки, екзема, псориазис и други кожни проблеми.

Спирулината е богата на органично желязо (около 50 пъти по-богата отсуровия спанак), абсолютно нетоксично и лесноусвоимо. Това я прави изключително ценна за кръвта. Богатото и минерално съдържание е от голяма важност и за здравата кожа, кости, нокти и зъби. В това отношение спирулината се доближава плътно до дивите Кламатски водорасли, ако се отглежда в добри условия.

Спирулината съдържа 2 пъти повече протеини от следващия богат източник – соята, и 3 пъти повече – от говеждото месо, рибата и яйцата. В същото време в 1 г. суха водораслова маса се съдържат по-малко от 4 калории и почти никакъв холестерол. В състава и влизат 8 незаменими и 10 заменими аминокиселини, в правилно съотношение с усвоимост над 90 %.

Спирулината е алкална и помага за поддържането на опримално pH в организма. Поради неправилното хранене и употребата на прекалено много преработени, преварени, пържени и стари храни, както и газирани напитки, телата ни са прекалено подкиселени. Това е една от главните причини да боледуваме повече. За да бъдем здрави, е необходимо да поддържаме добър алкално-киселен баланс. Спирулината и лечебните гъби ни помагат много в това отношение.

Тя е прекрасна храна за всички, с комплексен болаготворен ефект върху целия организъм. Особено е ценна и полезна за бременни и кърмещи жени; бебета и малки деца; за възстановяване след болести; при активно спортуващи хора; при умора вследствие на големи натоварвания; при по-възрастни хора и др. Естествено е всеки, който цени здравето си, преди всичко да се грижи да не се достига до неговото влошаване и следователно да консумира водорасли!

През 1996 година учени съобщиха за изследване, направено в лабораторията на Харвард Медикъл Скул и Ъртрайз Фармс. Според тях „водният екстракт от спирулина възпрелятства въпроизводството на вируса на СПИН в човешките клетки. Вирусната продукция намалява при концентрации 5-10 мг/мл.“ Високите концентрации спирали спират напълно развитието на вируса на СПИН. При концентрацията,прекратяваща възпроизводството на вируса, спирулиновият екстракт не е бил токсичен за човешките клетки.

Друга група учени публикуваха резултатите от нови изследвания, правени с пречистен воден извлек от спирулина, наречен „калциум-спирулан“. Той възпрепятства развитието на вируса на СПИН, хермес симплекс, човешкия цитомегаловирус, грипния вирус тип А и др. и в същото време е напълно безопасен за човешките клетки.

Според д-р Гейбриел Къзънс спирулината е мощна алкализираща храна с подчертан благотворен ефект при най-различни проблеми със здравето. Нейното болаготворно действие е насочено по-скоро към целия организъм.

Приложение:
*възвръща енергията и силата, необходими при ежедневните натоварвания
*предпазва клетките, забавя тяхното стареене и отмиране
*стимулира и укрепва имунната система, помага за общото здраве на организма
*за превенция на болестите на кръвоносната система, намалява холестерола и регулира кръвното налягане
*подпомага и подобрява състава на кръвта и обновяването на тъканите, намалява последиците от радиация
*за обновяване на нервната система
*при предменструални неразположения, телесна слабост и екземи
*облекчава артритните болки
*има изключителни резултати при възстановяване на изнемогнали и анорексични болни
*стимулира здравословното отслабване -намалява желанието за храна, а калорийната му стойност осигурява висок процент енергия и жизнено важни, дефицитни за организма съставки

Прием на спирулината
Спирулината може да се консумира във вид на таблетки или на прах. Има я като хранителна добавка или в състава на закуска с зърнени храни Спирулина Сереали.

spirulina-cereal_big spirtab500_big

Ползи от спирулината

По време на есенно-зимния период, човешкият организъм се нуждае от допълнителна стимулация, за да може да се справи с досадните настинки и грип, върлуващи през зимните месеци. Приемът на питателна храна, която е богата на минерали и витамини е задължителен. Спирулина е идеалната алтернатива. Тя е мощна алкализираща храна, която има доказани профилактични действия при анемия, хипогликемия, язва, подагра, хепатит, заболявания на сърдечно-съдовата система, хронична умора.

Спирулината е много ценна добавка за спортисти и хора, които искат да изваят красиво тяло. Освен това, тя е особено подходяща за онези, които искат да загубят излишни килограми.

Наличието на гама-линоленова киселина понижава холестерола и високото кръвно налягане. Облекчава симптомите на артрит, предменструален синдром, освен това е полезна при редица кожни заболявания като псориазис и екзема.

Високото съдържание на лесноусвоимо и същевременно нетоксично желязо в спирулината я прави изключително полезна за кръвта. Изключително богатото минерално съдържание е от изключително важно значение за поддържането на здрави кости, зъби и нокти.

Спирулината забавя процесите на стареене, чрез неутрализирането на свободните радикали. Има силно изразени антибактериални, антивирусни и антимутагенни качества.

Спирулината е изключително полезна при заболявания като анорексия. Подходяща е за вегетарианци и вегани, защото има два пъти по-високо съдържание на протеини, отколкото в соята.

Най-новите проучвания показват, че спирулината има потенциален защитен ефект по отношения на черния дроб, а превантивният й характер срещу алергични реакции също е обект на редица изследвания.

Екстрактът от спирулина се използва като съставка в голяма част козметични продукти, чието главно действие е насочено към стимулиране и подобряване обмяната на веществата, кръвоснабдяването и еластичността на кожата.

СПИРУЛИНА е най-богатият естествен източник на:

• БЕТА КАРОТИН: 25 пъти повече отколкото в морковите

• НЕТОКСИЧНО ЖЕЛЯЗО: 28 пъти повече отколкото в говеждия черен дроб

• ВИТАМИН B-12: 4 пъти повече отколкото в говеждия черен дроб

• ВИТАМИН E: 3 пъти повече отколкото в пшеничните кълнове

• ХЛОРОФИЛ: повече отколкото в люцерната или в житните стъбла

• КАЛЦИЙ: 5 пъти повече отколкото в непреработеното мляко

• АМИНОКИСЕЛИНИ: пълен профил от аминокиселини

• ПРОТЕИНИ: 3 пъти повече отколкото в рибата, пилешкото и червеното месо

• ГАМА ЛИНОЛЕИНОВИ КИСЕЛИНИ: по-високи стойности отколкото в примулата

• АНТИОКСИДАНТИ: съдържа целия спектър от естествени антиоксиданти

DXN Facebook Share Share on Facebook

апр

26

Инсулт

26. април 2015 неделя

Инсулт. Какво означава това? Блокиране на потока на кръвта или мозъчни атаки?

Различават се два основни вида инсулт – исхемичен и хеморагичен.

Прочети още на: http://www.puls.bg/health/hot-news/news_14603.html

Различават се два основни вида инсулт – исхемичен и хеморагичен.

Прочети още на: http://www.puls.bg/health/hot-news/news_14603.html

Различават се два основни вида инсулт – исхемичен и хеморагичен.

Различават се два основни вида инсулт – исхемичен и хеморагичен.

Прочети още на: http://www.puls.bg/health/hot-news/news_14603.html

    Исхемичен (причинена от запушване на артерия)
    
Хеморагичен (причинена от разкъсване на стената на артерията, която произвежда кръвоизлив в мозъка)

Нарушаването на притока на кръв към мозъка е основната причина за инсулт. То може да бъде пагубно и да предизвика мозъчно увреждане или дори смърт. Нашият мозък получава около 25% от кислорода в организма, но той не може да го съхранява. Мозъчните клетки се нуждаят от постоянна доставка на кислород, за да са здрави и да функционират правилно. Ето защо, прекъсването на кислорода дори за няколко минути, се отразява на мозъка и води до смърт на мозъчни клетки.  Някои части на мозъка започват да губят контрол върху дейността на някои части на тялото, което води до временно или трайно увреждане или парализа.

Могат да възникнат следните усложнения и да се нуждаят от продължителна медицински грижи:

    
Инконтиненция на урината и инфекция на пикочните пътища

    
Спазъм

    Падане
, обикновено към засегнатата страна

    
Намалено кръвоснабдяване на мозъка може да доведе до объркване и говорни нарушения.

Какви са симптомите на инсулт ???

 
Хората в риск или партньори на хора в риск за инсулт трябва да са наясно с общи симптоми и жертвата трябва да стигнем до болницата възможно най-скоро, след като се появяват тези предупредителни знаци. Някои включват следното:
 

    
Главоболие в задната част на главата

    
Виене на свят

    
Гадене и повръщане

    
Неспособност да се говори ясно

    
Слабост в ръцете и краката

    
Мравучкане или изтръпване в устата, бузите или венците

 
Какви са рисковите фактори за инсулт ???

 •     Пушене - хората, които пушат, имат по-голям риск да се получи инсулт, отколкото непушачите
 •     БОЛЕСТ НА СЪРЦЕТО - сърдечно-съдови заболявания и инсулт, са тясно свързани по много причини. Те често имат общи рискови фактори.
 •    СТРЕС - психически и емоционални фактори (стрес и депресия), също са били свързани като по-голям риск за това, че инсулт.
 •     Възраст - най-често хората в риск за инсулт са по-възрастни хора, особено тези с високо кръвно налягане, наднормено тегло, дим или страдате от диабет.
 •     Сънна апнея - което може да допринесе за стесняване на каротидната артерия, изглежда повишава риска от инсулт.
 •     АТЕРОСКЛЕРОЗА - втвърдяване на артериите.

" През 2000 година, баща ми, който от дълги години страдаше от високо кръвно налягане и диабет, получи усложнения от тези заболявания и получи удар. Постъпи в болница. И тогава лекарите установиха, че има спукани кръвоносни съдове в мозъка. Наложи се да му направят операция и да отстранят този съсирек. Но 3 дни по-късно той получи нов кръвоизлив в друг участък от мозъка. В рамките на 1 месец той получи 4 удара. Тогава той беше на 72 години и лекарите казаха - за него няма надежда. Въпреки, че беше възрастен и аз много го обичах и не исках да се отказвам, да се предавам. Молех се горещо на бога да спаси баща ми. Тогава при мен дойде един човек, който ми е спонсора в DXN. В началото не му повярвах, защото не знаех какво означава ганодерма. Тогава той донесе медицинското си досие. Аз погледнах и видях всички усложнения -имаше диабет, високо кръвно налягане, много белтък в урината и така че имаше и бъбречни проблеми, имаше проблем със зрението и гангрена на пръстите на краката. И имаше цяла шепа с лекарства, които трябваше да приема всеки ден. Когато аз отворих на последната страница на медицинското досие, аз бях изненадана, че той не взема лекарства. Когато го погледнах, този човек беше здрав. Ето го - погледнете го на снимката. От медицинска гледна точка, човек с диабет и с толкова много усложнения не би могъл да изглежда като здрав. Така, че аз тогава му повярвах. Той каза, че взема RG и GL. И аз започнах да давам на баща ми RG и GL. За мое голямо учудване, само 3 месеца след това баща ми се възстанови напълно след инсултите. Това много ме развълнува. Развълнува ме точно това, че той се възстанови изцяло. Развълнува ме точно това, че той се възстанови изцяло. Още когато бях студентка в Лондон, много добре знаех, че високото кръвно налягане, диабета и рака са взаимно свързани. И всъщност те са причинени от лошо кръвоснабдяване, лоша циркулация на кръвта, нарушен имунитет и тогава установих, че ако ганодерма решава всички тези проблеми, значи можем да имаме надежда за здравето на човека. И тогава започнах да събирам научни изследвания и материали относно ганодерма. Имаше изследвания от Китай, Тайван, Япония, Нова Зеландия, Канада и Америка. И когато ги съпоставих, установих, че DXN произвежда най-добрата ганодерма в света. И така започнах да помагам на мои приятели и пациенти да си подобрят здравословното състояние. И наистина това е продукт, който кара лекарите да казват "Това е невъзможно"."

DXN Facebook Share Share on Facebook

апр

25

Динамични стартер пакети

25. април 2015 събота

Всеки, който желае да  ползва продуктите на фирмата с отстъпка, може да се регистрира като лоялен клиент. Регистрацията е безплатна. но има възможност и да закупите един от следните динамични пакети А, А1, В,В1, С или С1. Тези пакети са за хора, които все още нямат регистрация към фирмата.

Това Ви дава право  на допълнителна отстъпка от 10% при всяка следваща покупка, но не повече от посочената по-долу сума за съответния пакет.

Пакет А, А1 – 150% от стойността -  около 1440 - 1600лв.

Пакет В, В1 –  130% от стойността на пакета - около 720-810 лв.

Пакет С, С1  - 110% от стойността на пакета – около 200-220 лв.

Регистрацията става в офиса на фирмата. Посочените суми могат да се усвоят в рамките на  4 години за  Пакет А, А1 ; 3 години за  Пакет В, В1 и 2 години за Пакет С, С1. Цените на пакетите и тяхното съдържание може да видите в страницата с продукти - най- отдолу.

 

За кого са подходящи тези пакети?

1.  Тези пакети са подходящи за хора, които имат здравословни проблеми и за тяхното възстановяване ще е нужно да пият по-големи дози от продуктите по-продължително време.

2. Тези пакети са подходящи и за хора, които искат да започнат собствен бизнес. Продуктите са качествени и всеки, който има желание за работа може да стартира един успешен бизнес с тях.

Това може да бъдат собственици на фризьорски салони, козметични салони, фитнес центрове, собственици на хотели,биомагазини или малки кафенете, които биха имали възможност да печелят не само от директната продажба на кафето и другите продукти в техните салони, но и от интернет продажбата на продукти, които не са закупували и не са вложили средства за тях.  Продуктите са подходящи за масажисти, кинезитерапевти, козметици. Във фирмата има много успешни майки с деца, които са успели да изградят мрежа от потребители докато са в отпуск по майчинство. За някои от тях това е станало и основна работа. Така успяват да отдадат цялото си внимание на своите деца и в същото време да имат един международен бизнес. 

Това е една чудесна възможност за допълнителни доходи за хора с недъзи и за инвалиди. В историята на фирмата има не един и два случая, в които хора със здравословни проблеми са успели да възстановят собственото си здраве и след като са се убедили в ползите на продуктите, са успели да променят и начина си на живот.

Естествено всеки, който има желание има шанс да успее. Фирмата не поставя условия за образование, за пол или някакви други изисквания, нямате условия кога и колко бързо да напредвате. Маркетинговия план на фирмата е много либерален и справедлив. Тези които работят получават по-големи доходи от тези, които не.  Всеки има възможност да изпревари своя спонсор и да постигне целите, които си е поставил .

При срещата ми с Фатеми Гани запомних следните негови думи:

Всеки човек има 2 основни проблема: 

  - Единият проблем са парите и за разрешаването му много българи напуснаха България, лишиха се от семействата си, някои дори си разбиха семействата, правили са много лишения и компромиси. Някои от тях се адаптираха към живота в чужбина, но има и такива, които не успяха и се завърнаха в България.    

  - Другият проблем е здравето. За съжаление дори хора с пари не могат да си решат проблема със здравето. Тези, които са били болни разбират смисъла на тези думи. И именно затова е нужно да слушаме тялото си. То ни подсказва всеки път, когато има проблем. Просто ние трябва да вземем мерки навреме. 

Продуктите на DXN могат да ни помогнат да си решим и двата проблема. Работейки обаче можем да получим не само пари, но и нещо много по-ценно. Това е благодарността на хората. Тя не може да се купи с пари и именно затова е по-ценна от парите. Ще се радвам, ако това мотивира повече хора да се включат към моя екип. Мисля, че това ни прави хора.

 

DXN Facebook Share Share on Facebook

мар

16

Изложение Флора Пролет 2015г.

16. март 2015 понеделник

От 18 до 22 март 2015 г. в НДК в София ще се проведе изложение  ФЛОРА ПРОЛЕТ 2015 г. Можете да ни намерите в  полуетаж "Изток". Щандът ни ще има надпис "КАФЕ С РЕЙШИ".

Паралелно изложение "Кожен свят".

 

Изложение ФЛОРА ПРОЛЕТ 2015 ще Ви зареди с идеи за освежаване на Вашия дом, офис и градина и ще Ви предложи много и оригинални решения за вътрешно и външно озеленяване и дизайн. Кафетата, чайовете и горещия шоколад  с рейши (ганодерма) ще Ви заредят с енергия и ще Ви помогнат да се справите с пролетната умора и стреса.

ВХОД: СВОБОДЕН

 

ЗАПОЧНЕТЕ ПРОЛЕТТА С ТОНУС, НАСТРОЕНИЕ И УСМИВКА!

 

Заповядайте и поканете Ваши приятели!

 

 

Гласувай за тази страница в Българския ТОП                Сандански        

DXN Facebook Share Share on Facebook

фев

28

Алкалната диета: Лекарството за рак от 1923 г., но скрито от хората. Какво е алкалната диета?

28. февруари 2015 събота

 

Знаете ли историята за алкалната диета на д-р Варбург?

Ако не, време е да я разберете. Става дума за теза-конспирация. А именно: твърди се, че още в  далечната 1923 година, един човек е открил лечение за  бича на съвременния човек – болестта рак.

Ученият, направил това е д-р Ото Хайнрих Варбург и малцина знаят за неговото откритие, понеже се смята, че  истината е била умело прикрита от фармацевтичните индустрии.

През 1931 г. немският учен Ото Хайнрих Варбург получил Нобелова награда за откриване на основната причина за появата на рак.

Д-р Варбург открива, че появата на ракови клетки в човешкото тяло е резултат от антифизиологичен начин на живот, антифизиологично хранене и липса на движение. В резултат на изброените, в организма се създава кисела среда-подходяща за появата на рака. Според него, клетъчната киселинност е  причина за изхвърляне на кислорода.

 „Намаляването на кислорода и увеличаване на киселинността в организма са две страни на един и същи медал: ако някой има едното, има и другото. Реално  киселата среда е среда без кислород.„ – заявил ученият.

 

Единствено раковите клетки са анаеробни (не поемат кислород), следователно не могат да оцелеят при наличието на високи концентрации на кислород в организма.

Здрави клетки без  35 % кислород могат да се трансформират в клетка с рак само за два дни. Всички нормални клетки имат нужда от кислород, но клетките с тумор могат да живеят без кислород. Това е характерно правило.” – обяснява д-р Варбург.

Според него ракът е защитен механизъм на клетки в човешкото тяло, които са принудени да оцелеят в кисела среда, без кислород!

Туморните тъкани са киселинни, докато здравите тъкани са алкални.

 

 

Храната, която приемаме, в зависимост от  протеините, въглехидратите, мазнините, витамините и минералите, гарантира и създава условия на киселинност или алкалност в тялото.

Киселинността и алкалността се измерват с PH, чиито стойности преминават от 0-14, където 7 е неутрална зона. От 0-7 е кисела среда, а от  7 до 14 алкална. Здрав човек има PH в кръвта между 7,4 и 7,45. Ако PH стойността при някого е под 7, този човек изпада в кома.

 

 

Ето някои храни, които увеличават киселинността на организма:

–          рaфинирана захар и всички нейни производни;

–          продукти от животински произход (мляко и сирене),сол;

–          рaфинирано брашно и всички негови производни (тестени изделия, торти, бисквити);

–          хляб;

–          маргарин;

–          кофеин (кафе, черен чай, шоколад);

–          алкохол;

–          цигари;

–          всяка варена храна (храносмилането унищожава кислорода и повишава киселинността на храната), цялата промишлено преработена храна в консерви, която съдържа консерванти, изкуствени оцветители, аромати, стабилизатори и други;

А ето и храни, която алкализират организма:

–          Всички сурови зеленчуци – те произвеждат кислород за разлика от термично обработените.

–          Плодовете произвеждат много кислород.

–          Водата е важна за производството на кислород. Хроничното напрежение е много важно и е причина за по-голямата част от всички дегенеративни заболявания.

–          Движението дава кислород на цялото тяло. Неслучайно, заседналият начин на живот съсипва здравето.

За да живее човек здравословно,  е необходимо да приема 60% алкална храна.

За болните алкалната храна, която приемат трябва да е поне 80%.

И още нещо необикновено, което твърди д-р Варбург…

Химиотерапията не лекува рака! Напротив – тя увеличава киселинността на организма до такава степен, че тялото трябва да започне да харчи резервите на кислород и, за да неутрализира киселинността жертва минералите, които се намират в костите, зъбите, в ноктите и косата. Затова и пациентите подложени на химиотерапия губят косата си.

Теза за „алкалността на тялото” се потвърждава и от друг специалист –  един от световно известните хирурзи Д-р Джордж Криле Кливиленд, който казва така:

Всички видове смърт, наречени „естествени“ не са нищо друго освен крайна точка на киселинно наситено тяло„.

ИЗВОД: Ракът не се наследява, това, което се наследява са хранителните навици т.е. начинът на живот. Лошите хранителни навици могат да доведат  до рак.

 

Източник: e-zdravey.com

 

От нас зависи дали ще сме здрави или ще се оставим в ръцете на докторите…

 

Същото е и становището на източната медицина. Лечебните гъби, спирулината, нони са силно алкални храни и съдействат за детоксикацията на тялото, за алкализиране на Ph, за подобряване на микроциркулацията в кръвоносните съдове, за засилване на имунната система, внасят кислород в тялото и действат антистресово и антидепресиращо. А стресът е фактор N1 за появата на всички заболявания. Фирмата-произвизводител е съобразила и е поставила по малко екстракт от рейши в кафето, чая, горещия шоколад. Така пиейки си любимата топла напитка, можем да се погрижим и за здравето си профилактично и да не стигаме до ситуация, в която доктора да ни постави някоя страшна диагноза. Не е случайна поговорката - Един грам профилактика е по-ценна от 1 кг лечение. Тези, които вече имат поставена диагноза, могат да си направят един по-серозен "ремонт" на тялото по програма съставена от докторката на фирмата. Фирмата има 21 годишна история и много доволни клиенти, вече и в България - https://kafeganoderma.wordpress.com/rezultati-2/

 

DXN Facebook Share Share on Facebook

© Copyright DXN Europe 2009.