• ganoderma ganoderma-text СЧИТА СЕ ЗА МНОГО ЕФЕКТИВНА
  БИЛКА В ПРОДЪЛЖЕНИЕ НА
  ХИЛЯДИ ГОДИНИ В КИТАЙ
  ТОВА Е ЧИСТО РАСТЕНИЕ,
  КОЕТО НЯМА СТРАНИЧНИ ЕФЕКТИ ДОРИ
  ПРИ ПРОДЪЛЖИТЕЛНА УПОТРЕБА.
  ПОДОБРЯВА ОБЩОТО СЪСТОЯНИЕ НА ТЯЛОТО
 • ganoderma ЕДИН ДРАКОН МОДЕЛ ДРУЖЕСТВОТО ПОЕМА УПРАВЛЕНИЕТО
  НА ЦЕЛИЯ ПРОЦЕС, ОТ ОТГЛЕЖДАНЕТО
  КЪМ ПРЕРАБОТКАТА ДО МАРКЕТИНГА.
 • ganoderma НАПРАВЕТЕ ВАШАТА
  МЕЧТА ДА СТАНЕ РЕАЛНОСТ С DXN!
  ПОГРИЖЕТЕ СЕ ЗА ВАШЕТО ЗДРАВЕ! БЪДЕТЕ ФИНАНСОВО НЕЗАВИСИМИ! ЖИВЕЙТЕ С ПО-ВИСОК СТАНДАРТ НА ЖИВОТ! РЕАЛИЗИРАЙТЕ СЕ!
video Присъедини
се сега!
2016 март
пн вт ср чт пт сб нд

 

1

2

3

4

5

6

7

8

9

10

11

12

13

14

15

16

17

18

19

20

21

22

23

24

25

26

27

28

29

30

31

 

 

 

 

 

Абонирайте се за Бюлетин

Име:

E-mail:

Телефон:

Информация за продуктите
Бизнес възможност

Type the word!

captcha
Get a new text!

Ние ще ви се обадим!

Ако чувствате, че по-скоро желаете да разговаряте за този бизнес с мен или мой колега, моля
вашето име:

 

Please enter your country code next to your phone number!

телефонен номер:

 

Скайп идентификация:

 

или вашия имейл адрес:

 

and type the word!

captcha
Get a new text!

 

мар

10

Доктор Лим - "Защо да пием ганодерма? Защо спирулина?"

10. март 2016 четвъртък

DXN Facebook Share Share on Facebook

мар

2

При липса кислород стареенето на клетките започва преди раждането

2. март 2016 сряда

 

     

 

 

Международен екип от учени, ръководени от професор Дино Джуссани (Dino Giussani) от университета в Кеймбридж, установи в експерименти върху плъхове, че процеса на стареене на клетките започва през вътреутобния период на тяхното развитие. По този начин може да се повлияе върху скоростта на стареене на бъдещите клетки с помощта на антиоксиданти. Една статия на изследването, публикувано в The FASEB вестник, накратко разказва за резултатите от интернет страницата на Университета в Кеймбридж.

В хода на проучването, изследователите измерват дължината на теломерите в клетките на кръвоносните съдове на лабораторни плъхове възрастни, родени от майки, приемали и не приемали антиоксиданти по време на нормална или сложна бременност. Теломерите - това са най-крайните части на хромозомите, изчерпването на които е свързано с процеса на стареене на клетките. Най-честото усложнение по време на бременност е да се намали количеството на кислород, постъпващ към плода. При хората причина за това може да бъде, например, пушене от бременната. За да се симулира това усложнение при плъхове, учените поставят група от плъхове в една стая с 7% по-малко кислород от нормалното.

Установено е, че при възрастни плъхове, родени от майки, които получават по-малко кислород по време на бременност, те са с по-къси теломери. Освен това, при тях са фиксирани проблеми с вътрешната страна  на кръвоносните съдове и следователно, тези индивиди имат по-висока склонност за развитие на сърдечно-съдови заболявания. Антиоксидантните добавки, приемани от тези бременни, помагат за намаляване на риска от сърдечно-съдови заболявания. От тези добавки са се възползвали и тези лица, чиито майки са получавали достатъчно кислород по време на бременност - теломерите им са по-дълги, отколкото нормата.

По този начин, учените са открили за първи път, че може да се влияе върху скоростта на стареене още по време на вътреутрбното развитие на плода и важна роля в този процес изглежда играе кислорода. Въпреки, че резултатите са получени при плъхове, учените смятат, че и при хората има подобни механизми.

 

В продължение на това колко е важен кислорода за нашето тяло, ето и няколко споделени мисли от видни лекари и учени:


Недостигът на кислород води до отслабване на имунната система, и е предпоставка за вирусни заболявания, увеличаване на броя на увредените клетки, натрупване на токсини в кръвта и преждевременно стареене, както и много други заболявания.
Philip S. Stevish Doctor

По-просто казано, болестта се дължи на липсата на кислород в тялото, което води до натрупване на токсини в него. При нормален метаболизъм, тези токсини се изгарят.
Алберт Уорхол, лекар.

Учените в продължение на много години се опитали да разрешат проблема: как да се снабдява организма на обикновения човек с необходимото количество кислород всеки ден? Повечето здравни институции отговарят кислородни станции, по домовете се използват бутилки кислород и възглавници. Въпреки това, възглавницата бързо се изпразва, а с бутилките има опасност от експлозия. Но днес, има решение! Може да пиете кафе, чай или горещ шоколад с екстракт от рейши. Тази гъба съдържа повече органичен германий, който внася повече кислород в кръвта. Друг вариант е да се приема спирулина, която е богата на  хлорофил.

Ние стигнахме до извода, че причината за всички болести е сериозната липса на кислород.
Ниско съдържание на кислород в тъканите - пряк индикатор за различни заболявания.
Хипоксията, или липсата на кислород в тъканите е причина за различни заболявания.
Стивън Ливайн, известен експерт в областта на молекулярната биология

Тяло, което страда от кислороден глад, се разболява, и може да умре с течение на времето.
Съмнявам се, че има основание да се спори с тази гледна точка.
John Muntz, учен

Основната причина за рак - Смяната на нормалните клетки с кислородно дишане на органи за анаеробно (безкислородно) дишане.
Ото Варбург, два пъти Нобелова награда за изследване на рака.

 

 

DXN Facebook Share Share on Facebook

дек

14

Промоции на козметика

14. декември 2015 понеделник

 

 

Промоциите са удължени до 31.3.2016г,.

 

Регистрирайте се безплатно и се възползвайте от Промоциoналните пакети с козметика.

 

bgp048

 

bgp049

 

bgp050

 

bgp051

 

bgp052

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

DXN Facebook Share Share on Facebook

окт

22

Как мога да стана дистрибутор?

22. октомври 2015 четвъртък

 

 

 

Може да започнете след регистрация към фирмата:


1. безплатна регистрация. Ще получите Вашия дистрибуторски/клиентски номер и може да си поръчате каквито продукти пожелаете. Няма изискване за минимална сума на поръчката. Доставката над 200 лв е безплатна, а под 200 лв е около 5 лв. Ако поръчката е направена до 15 ч ще си получите пратката на следващия работен ден. Ако сте от София,може да си пазарувате директно от офиса на фирмата.


2. Регистрация чрез закупуване на Динамичен стартер пакет.

 

Има 6 варианта на пакети. В пакетите има и хранителни добавки и кафета. Закупуването на такъв пакет Ви дава право на 10 % допълнителна отстъпка при следващите покупки в рамките на

 • 2 години за пакет С,С1, или не повече от 110% от цената на пакет С, С1.
 • 3 години за пакети В,В1 или не повече от 130% от цената на пакет В, В1.
 • 4 години за пакети А,А1, или не повече от 150% от цената на пакет А, А1.

 Съдържанието на пакетите може да видите в сайта: http://www.kafe-ganoderma.eu/products


Независимо как ще се регистрирате, след като си получите кода и паролите за достъп, може да си направите онлайн магазини на 22 езика. По този начин Вие имате не само продуктите, но и инструмент, с който много по-лесно можете да ги рекламирате.


Предимствата на тази фирма са:
1. От момента на регистрация Ви се натруват оборотите и се увеличава % на възнаграждение. Всеки месец не започвате от 0. Но достигнатия % за месеца се умножава по оборота през месеца.
2. Вие си определяте темпа на растеж - съгласно маркетинговия план Вие си определяте за колко месеца или години да достигнете определено ниво
3. Продуктите могат да се продават в кафената, фризьорски салони, козметични салони, фитнес центрове, хотели и ресторанти, рехабилитационни центрове и т.н.
4. Доходите от цял свят могат да се получават в държавата, в която Вие сте посочили.
5. След ниво Звезден диамант участвате в разпределянето на 2% от международната печалба на фирмата и имате право да си отворите сервизен център.
Маркетинговият план може да го изтеглите от сайта http://www.kafe-ganoderma.eu/downloads Тук са написани при колко точки какъв % ще Ви заплащат.

Ако сте готови да започваме - на този линк може да си попълните личните данни - http://www.kafe-ganoderma.eu/member_registration_private


Продуктите са качествени и помагат при здравословни проблеми. Ето тук има резултати от използването им -  https://kafeganoderma.wordpress.com/rezultati-2/

 

Може да си изберете с кои продукти  да започнете.

 

Много хора се надяват на лотарията и търкат на крак билетчетата, без да се замислят, че вероятността да спечелят е по-малка от вероятността да ги удари гръм. Ако искате да вземете живота си в свои ръце, вземете правилното решение и си създайте онлайн бизнес. Изборът в във Вашите ръце!

 

Ще се радвам да се присъедините към нашия екип и да работим съвместно!

DXN Facebook Share Share on Facebook

окт

21

Стартирайте по пътя към по-добро здраве с гъбите Рейши

21. октомври 2015 сряда

 

 

 

 

 

Рейши (Ganoderma lucidum), билка - гъба, има дълга история на употреба за укрепване на здравето и дълголетието в Китай, Япония и други азиатски страни. Гъбата Рейши  е наречена "Божия  билка" (а в България я наричат Богородична ръчица)  преди повече от 2000 години в Китай, тъй като е известно, че има чудодейни ползи за здравето. В Китай, Ganoderma луцидум се нарича "Лингжи", докато в Япония името на семейството Ganoderma е "Рейши".
Гъбата Рейши помага в поддръжката на общото благосъстояние.
В днешно време, дегенеративните заболявания като диабет, високо кръвно налягане и
високи нива на холестерол са станали общи здравословни проблеми  по целия свят. Повечето хора мислят, че дегенеративните  заболявания като правило засягат по-възрастните хора. Това може да е било вярно в миналото, но в днешно време дегенеративни заболявания могат да повлияят хората от всички възрасти, включително млада хора.
През последното десетилетие използването на гъбата Рейши е разширено в световен мащаб. Ето защо, много научни изследвания са проведени, за да се оцени и да се изледват ползите за здравето от гъбите Рейши върху дегенеративни заболявания. Гъбите Рейши имат
редица фармакологични ефекти включително върху диабета, хипертонията, холестерола и липидния метаболизъм, хепатопротективни и имуномодулиращи свойства (Wasser, S.P. 2005). Изводите, които бяха публикувани в списание Mushroom Biology and Mushroom Products”, също показват, че гъбите Рейши може да помогнат да:
• Намалите нивото на кръвната захар.
• Намалите кръвното налягане и нивата на холестерола.
• Детоксикация на бъбреците и подобряване на тяхната цялостна функция.
• Увеличите и укрепите  имунната система на тялото.
(Су, T.S. 1996)
Смятате ли, че много усложнения могат да бъдат предотвратени с ранно откриване
и лечение? Научете се да слушате сигналите на организма като нелекуваните  симптоми
може да доведат до по-сериозни усложнения или заболявания.
Таблицата по-долу показва ранни общи симптоми за свързано дегенеративно заболяване.

 


Болест                         Чести ранни симптоми
Диабет                             Често уриниране, усещане за много жажда, силна умора, замъглено       

                            виждане, порязвания / синини, които  се лекуват бавно.

Високо кръвно              Невидими признаци или симптоми; на всички възрастни се препоръчва
Налягане                        да проверяват кръвното си налягане най-малко веднъж на всеки 2                                                години.
(Хипертония)
Висок холестерол        Невидими признаци или симптоми; на всички възрастни, се препоръчва
                                         да проверяват нивото на холестерола си поне веднъж на всеки две                                                години.
               


Ако забележите, че тялото ви изпраща някои от ранните симптоми,  е важно да вземете необходими предпазни мерки, за да имате по-щастлив и здравословен живот. Превантивните стъпки биха могли да бъдат чрез практикуване на здравословни хранителни навици или начин на живот, които са активни и консумиращи допълнителни добавки, за да допълните диетата си и попълнете дневни пропуски в храненето. Гъбите Рейши може да бъдат отличен избор за вас, тъй като съдържат най-вече активни ингредиенти, които включват полизахариди, тритерпеноиди, аденозин и множество аминокиселини за укрепване на нашата отбранителна система на тялото и за понижаване риска от развитие на дегенеративни заболявания.
С редовната консумация на гъбите Рейши, ще подобрите цялостното си здраве и ще  се насладите на оптимално добро здраве през целия ден. Опитайте ги сега и се насладете на разликата!
Къде може да се намерите продукти с гъбите  Рейши?
Точно както "ние сме това, което ядем," качеството на гъбата  Рейши е силно зависима от  намерените в местообитанията й хранителни вещества. Поради суровите условия на околната среда, нестабилността на дивите гъби Рейши в природата, и тяхната уязвимост към замърсяване и нашествия от насекоми , броят на висококачествените гъби  Рейши , които могат да достигнат пълна зрялост в дивата природа е рядкост. Затова гъбата Рейши  е скъпа и е запазена предимно за богатите  хора в миналото! Отглеждането на тази ценна гъба във ферми е успешно постигната в началото на 1970 г., и ги прави широко достъпни за широката общественост.
Днес има много продукти с гъбите Рейши налични на пазара и тези продукти могат лесно да бъдат получени от различни източници. Въпреки това, по какъв начин потребителят да  знае, че е направил правилния избор?
За това ето някои съвети / важни фактори, които могат да се вземат предвид при търсенето на подходящите продукти с гъбите Рейши . Качеството на продуктите с гъбите  Рейши е силно зависимо от производителя.  Производител притежаващ сертификатите  ISO 14001, ISO 9001 и добра производствена практика (GMP) е най-добрият избор.  Качеството на гъбата Рейши зависи много от опита на производителя и технологията на производството й.
В допълнение, на потребителите се препоръчва да изберат продукти  с гъбите Рейши, които не съдържат никакви химически добавки и консерванти, като тяхното качество е гаранция за доброто здраве на потребителите.
Бъдете разумни в избора на правилните продукти  с гъбите Рейши за по-нататъшно осигуряване на качеството на живота!

 

DXN Facebook Share Share on Facebook

© Copyright DXN Europe 2009.