• ganoderma ganoderma-text СЧИТА СЕ ЗА МНОГО ЕФЕКТИВНА
  БИЛКА В ПРОДЪЛЖЕНИЕ НА
  ХИЛЯДИ ГОДИНИ В КИТАЙ
  ТОВА Е ЧИСТО РАСТЕНИЕ,
  КОЕТО НЯМА СТРАНИЧНИ ЕФЕКТИ ДОРИ
  ПРИ ПРОДЪЛЖИТЕЛНА УПОТРЕБА.
  ПОДОБРЯВА ОБЩОТО СЪСТОЯНИЕ НА ТЯЛОТО
 • ganoderma ЕДИН ДРАКОН МОДЕЛ ДРУЖЕСТВОТО ПОЕМА УПРАВЛЕНИЕТО
  НА ЦЕЛИЯ ПРОЦЕС, ОТ ОТГЛЕЖДАНЕТО
  КЪМ ПРЕРАБОТКАТА ДО МАРКЕТИНГА.
 • ganoderma НАПРАВЕТЕ ВАШАТА
  МЕЧТА ДА СТАНЕ РЕАЛНОСТ С DXN!
  ПОГРИЖЕТЕ СЕ ЗА ВАШЕТО ЗДРАВЕ! БЪДЕТЕ ФИНАНСОВО НЕЗАВИСИМИ! ЖИВЕЙТЕ С ПО-ВИСОК СТАНДАРТ НА ЖИВОТ! РЕАЛИЗИРАЙТЕ СЕ!
video Присъедини
се сега!
2015 октомври
пн вт ср чт пт сб нд

 

 

 

1

2

3

4

5

6

7

8

9

10

11

12

13

14

15

16

17

18

19

20

21

22

23

24

25

26

27

28

29

30

31

 

 

 

Абонирайте се за Бюлетин

Име:

E-mail:

Телефон:

Информация за продуктите
Бизнес възможност

Type the word!

captcha
Get a new text!

Ние ще ви се обадим!

Ако чувствате, че по-скоро желаете да разговаряте за този бизнес с мен или мой колега, моля
вашето име:

 

Please enter your country code next to your phone number!

телефонен номер:

 

Скайп идентификация:

 

или вашия имейл адрес:

 

and type the word!

captcha
Get a new text!

 

окт

22

Как мога да стана дистрибутор?

22. октомври 2015 четвъртък

 

 

 

Може да започнете след регистрация към фирмата:


1. безплатна регистрация. Ще получите Вашия дистрибуторски/клиентски номер и може да си поръчате каквито продукти пожелаете. Няма изискване за минимална сума на поръчката. Доставката над 200 лв е безплатна, а под 200 лв е около 5 лв. Ако поръчката е направена до 15 ч ще си получите пратката на следващия работен ден. Ако сте от София,може да си пазарувате директно от офиса на фирмата.


2. Регистрация чрез закупуване на Динамичен стартер пакет.

 

Има 6 варианта на пакети. В пакетите има и хранителни добавки и кафета. Закупуването на такъв пакет Ви дава право на 10 % допълнителна отстъпка при следващите покупки в рамките на

 • 2 години за пакет С,С1, или не повече от 110% от цената на пакет С, С1.
 • 3 години за пакети В,В1 или не повече от 130% от цената на пакет В, В1.
 • 4 години за пакети А,А1, или не повече от 150% от цената на пакет А, А1.

 Съдържанието на пакетите може да видите в сайта: http://www.kafe-ganoderma.eu/products


Независимо как ще се регистрирате, след като си получите кода и паролите за достъп, може да си направите онлайн магазини на 22 езика. По този начин Вие имате не само продуктите, но и инструмент, с който много по-лесно можете да ги рекламирате.


Предимствата на тази фирма са:
1. От момента на регистрация Ви се натруват оборотите и се увеличава % на възнаграждение. Всеки месец не започвате от 0. Но достигнатия % за месеца се умножава по оборота през месеца.
2. Вие си определяте темпа на растеж - съгласно маркетинговия план Вие си определяте за колко месеца или години да достигнете определено ниво
3. Продуктите могат да се продават в кафената, фризьорски салони, козметични салони, фитнес центрове, хотели и ресторанти, рехабилитационни центрове и т.н.
4. Доходите от цял свят могат да се получават в държавата, в която Вие сте посочили.
5. След ниво Звезден диамант участвате в разпределянето на 2% от международната печалба на фирмата и имате право да си отворите сервизен център.
Маркетинговият план може да го изтеглите от сайта http://www.kafe-ganoderma.eu/downloads Тук са написани при колко точки какъв % ще Ви заплащат.

Ако сте готови да започваме - на този линк може да си попълните личните данни - http://www.kafe-ganoderma.eu/member_registration_private


Продуктите са качествени и помагат при здравословни проблеми. Ето тук има резултати от използването им -  https://kafeganoderma.wordpress.com/rezultati-2/

 

Може да си изберете с кои продукти  да започнете.

 

Много хора се надяват на лотарията и търкат на крак билетчетата, без да се замислят, че вероятността да спечелят е по-малка от вероятността да ги удари гръм. Ако искате да вземете живота си в свои ръце, вземете правилното решение и си създайте онлайн бизнес. Изборът в във Вашите ръце!

 

Ще се радвам да се присъедините към нашия екип и да работим съвместно!

DXN Facebook Share Share on Facebook

окт

21

Стартирайте по пътя към по-добро здраве с гъбите Рейши

21. октомври 2015 сряда

 

 

 

 

 

Рейши (Ganoderma lucidum), билка - гъба, има дълга история на употреба за укрепване на здравето и дълголетието в Китай, Япония и други азиатски страни. Гъбата Рейши  е наречена "Божия  билка" (а в България я наричат Богородична ръчица)  преди повече от 2000 години в Китай, тъй като е известно, че има чудодейни ползи за здравето. В Китай, Ganoderma луцидум се нарича "Лингжи", докато в Япония името на семейството Ganoderma е "Рейши".
Гъбата Рейши помага в поддръжката на общото благосъстояние.
В днешно време, дегенеративните заболявания като диабет, високо кръвно налягане и
високи нива на холестерол са станали общи здравословни проблеми  по целия свят. Повечето хора мислят, че дегенеративните  заболявания като правило засягат по-възрастните хора. Това може да е било вярно в миналото, но в днешно време дегенеративни заболявания могат да повлияят хората от всички възрасти, включително млада хора.
През последното десетилетие използването на гъбата Рейши е разширено в световен мащаб. Ето защо, много научни изследвания са проведени, за да се оцени и да се изледват ползите за здравето от гъбите Рейши върху дегенеративни заболявания. Гъбите Рейши имат
редица фармакологични ефекти включително върху диабета, хипертонията, холестерола и липидния метаболизъм, хепатопротективни и имуномодулиращи свойства (Wasser, S.P. 2005). Изводите, които бяха публикувани в списание Mushroom Biology and Mushroom Products”, също показват, че гъбите Рейши може да помогнат да:
• Намалите нивото на кръвната захар.
• Намалите кръвното налягане и нивата на холестерола.
• Детоксикация на бъбреците и подобряване на тяхната цялостна функция.
• Увеличите и укрепите  имунната система на тялото.
(Су, T.S. 1996)
Смятате ли, че много усложнения могат да бъдат предотвратени с ранно откриване
и лечение? Научете се да слушате сигналите на организма като нелекуваните  симптоми
може да доведат до по-сериозни усложнения или заболявания.
Таблицата по-долу показва ранни общи симптоми за свързано дегенеративно заболяване.

 


Болест                         Чести ранни симптоми
Диабет                             Често уриниране, усещане за много жажда, силна умора, замъглено       

                            виждане, порязвания / синини, които  се лекуват бавно.

Високо кръвно              Невидими признаци или симптоми; на всички възрастни се препоръчва
Налягане                        да проверяват кръвното си налягане най-малко веднъж на всеки 2                                                години.
(Хипертония)
Висок холестерол        Невидими признаци или симптоми; на всички възрастни, се препоръчва
                                         да проверяват нивото на холестерола си поне веднъж на всеки две                                                години.
               


Ако забележите, че тялото ви изпраща някои от ранните симптоми,  е важно да вземете необходими предпазни мерки, за да имате по-щастлив и здравословен живот. Превантивните стъпки биха могли да бъдат чрез практикуване на здравословни хранителни навици или начин на живот, които са активни и консумиращи допълнителни добавки, за да допълните диетата си и попълнете дневни пропуски в храненето. Гъбите Рейши може да бъдат отличен избор за вас, тъй като съдържат най-вече активни ингредиенти, които включват полизахариди, тритерпеноиди, аденозин и множество аминокиселини за укрепване на нашата отбранителна система на тялото и за понижаване риска от развитие на дегенеративни заболявания.
С редовната консумация на гъбите Рейши, ще подобрите цялостното си здраве и ще  се насладите на оптимално добро здраве през целия ден. Опитайте ги сега и се насладете на разликата!
Къде може да се намерите продукти с гъбите  Рейши?
Точно както "ние сме това, което ядем," качеството на гъбата  Рейши е силно зависима от  намерените в местообитанията й хранителни вещества. Поради суровите условия на околната среда, нестабилността на дивите гъби Рейши в природата, и тяхната уязвимост към замърсяване и нашествия от насекоми , броят на висококачествените гъби  Рейши , които могат да достигнат пълна зрялост в дивата природа е рядкост. Затова гъбата Рейши  е скъпа и е запазена предимно за богатите  хора в миналото! Отглеждането на тази ценна гъба във ферми е успешно постигната в началото на 1970 г., и ги прави широко достъпни за широката общественост.
Днес има много продукти с гъбите Рейши налични на пазара и тези продукти могат лесно да бъдат получени от различни източници. Въпреки това, по какъв начин потребителят да  знае, че е направил правилния избор?
За това ето някои съвети / важни фактори, които могат да се вземат предвид при търсенето на подходящите продукти с гъбите Рейши . Качеството на продуктите с гъбите  Рейши е силно зависимо от производителя.  Производител притежаващ сертификатите  ISO 14001, ISO 9001 и добра производствена практика (GMP) е най-добрият избор.  Качеството на гъбата Рейши зависи много от опита на производителя и технологията на производството й.
В допълнение, на потребителите се препоръчва да изберат продукти  с гъбите Рейши, които не съдържат никакви химически добавки и консерванти, като тяхното качество е гаранция за доброто здраве на потребителите.
Бъдете разумни в избора на правилните продукти  с гъбите Рейши за по-нататъшно осигуряване на качеството на живота!

 

DXN Facebook Share Share on Facebook

сеп

3

Актуални промоционални пакети

3. септември 2015 четвъртък

 

1. Промоционален пакет "Кордипайн 1"

Съдържа - 1 бутилка Кордипайн, 1 бутилка Моринжи (сок нони), 1 опаковка млада гъба рейши на прах, 1 опаковка стара гъба рейши на прах и спирулина 500 таблетки.


Цената на пакета е 217,20 лв, вместо 311,24 лв.


Валидност на промоцията: до 30 септември 2015 г.


Една чудесна промоция за тези, които имат здравословни проблеми. Тези продукти фигурират в доста програми съставени от доктор Джейн Яу, а сега имаме възможност да ги закупим с една много добра отстъпка от близо 100 лв.  Кордипайнът, гъбите рейши съдействат за детоксикация на тялото, а спирулината доставя незаменимите аминокиселини, минерали, витамини, които не успяваме да си набавим в достатъчни количества с храната. Тази цена е валидна за регистрирани клиенти - регистрацията е безплатна и не Ви обвързва с други покупки.

 

 

2. Промоционален пакет "Кордипайн 2"

Съдържа - 1 бутилка Кордипайн, 2 бутилки Моринжи (сок нони), 1 кутия Спирулина сереали.

Цената на пакета е 174,80 лв, вместо 246,84 лв.


Валидност на промоцията: до 30 септември 2015 г.


Лятото е към края си, но ако все още не се харесвате и Ви тежат излишните килограми, може да опитате с тази програма. И то на една много добра цена.

 

 

3. Промоционален пакет "Нутрижи"

 

Съдържа - 2 кутии Соево млако "Нутрижи"

Цената на пакета е 68,40 лв. - полвате 10% отстъпка.

 

 

4. Промоционален пакет "Жи  Минт"

 

Съдържа - 2 кутии бонбони"Жи Минт"

Цената на пакета е 91,80 лв. - полвате 10% отстъпка.

 

 

5. Промоционален пакет "Паста за зъби 4x40 гр"

 

Съдържа - 2 опаковки Паста за зъби Ганожи 4x40 гр

Цената на пакета е 27,84 лв. - полвате 10% отстъпка.

 

 

 

DXN Facebook Share Share on Facebook

авг

16

Махнете очилата по естествен път

16. август 2015 неделя

 


УПОТРЕБА
DXN Спирулина таблетки & Моринжи

Окото е най-същественото наше сетиво. Очите са нашата връзка със света. Не случайно казваме „Пази го като очите си!“.  Статистиката сочи, че при половината от хората съществува ограничение на силата на зрението. Специалистите определят очните заболявания като социално значими. Много често заболяванията на очите са нелечими, затова профилактиката е от съществено значение.  Носенето на очила не възстановява зрението, а поставянето на контактни лещи също крие опастност от инфекции. Ако не почистите контактите си лещи правилно, бактерии, гъбички и вируси могат да растат върху лещите. Тези микроби могат след това да инфектират очите ви.

Упражнения за очите:

Движете очите си от“най-крайно ляво“ до крайно дясно, а след това го преместете в най-крайно ляво положение. Повторете тези очни движения десет пъти. След 10 секундна почивка започнете следващото упражнение – движение на очите от отгоре надолу и обратно. Направите това  10 пъти. Отново 10 секунди почивка. Следващото упражнение е да се движат очите от горния ляв ъгъл до долния десен ъгъл  т.е. по диагонала на очите в продължение на 10 пъти.  По другия диагонал – отново 10 пъти. Следва 10 секунди почивка и започваме въртеливи движения с очите – 5 пъти в едната посока и след това в другата посока.


 


Здравословна храна:

Яжте храни, които насърчават здравето на очите. Най-вероятно не можем да променим нашата визия само с диета, но със сигурност,това ще се отрази много добре на очите ви. Опитайте се да включите тези храни във вашите ястия: листни зеленчуци (като например зеле, къдраво зеле и спанак) са страхотни, както и моркови, Омега-3 мастни киселини (намира се в риба като сьомга и риба тон). Цитрусовите плодове и сокове (като портокали, лимони, лайм и грейпфрут) също са добри за тялото ви.

или

DXN Спирулина таблетки & Моринжи (сок от нони)


* ... Спирулина ... *

Спирулината е вид синьо-зелено водорасло, което е пълно с животворни хранителни вещества като протеин, бета каротин, хлорофил, витамин B комплекс, минерали, незаменими мастни киселини и други важни хранителни вещества, от които тялото ни се нуждае.


Тя се различава от другите водорасли, тъй като е лесно смилаема и се абсорбира от тялото, без тялото да отделя енергия за нейното усвояване. Тя е известна като една от най-алкалните храни, която помага да се промени слабо киселото състояние на тялото в здравословна алкална среда.

DXN е първата компания от Малайзия, която произвежда спирулина от процеса на отглеждане до готовата продукция. Спирулината е естествено култивирана, чрез използване на подбрани най-добри видове. Тя се отглежда в чисто езеро и не се прилагат никакви пестициди и хербициди. Тя се предлага в таблетки или като включена към зърнена закуска Спирулина сереали.* ... Моринжи сок.. *

Моринжи сок, наричан също сок Нони, е богат на хранителни елементи с големи ползи за здравето. В действителност, той съдържа повече от 150 активни хранителни елементи, които могат да ви помогнат за постигане и поддържане на излъчване на добро здраве и жизненост!


Моринжи е хранителна натурална напитка, специално формулирана от нони (Noni), обогатена с Розеле сок. Нони (Noni) е традиционно използвани като напитка за здраве сред хората от тропика. Моринжи сок е богат на витамини и минерали и антиоксиданти.

Откажете пушенето:

Тютюнопушенето може да доведе до дегенерация на макулата (по-късно в живота), както и катаракта. Намерете група за подкрепа, за да ви помогне да се откажатете, или потърсете помощта на психиатър, който прилага медицинско лечение на пристрастяването. Приемайки лечебните гъби рейши, спирулина и моринжи, бихте могли да се отървете без проблеми от тази зависимост.Намаляване на напрежението на очите:

Мускулите около очите ви могат да започнат да се чувстват уморени и болезнени, ако ги напрягате прекалено много. Опитайте тези трикове, за да се намали визуалната умора. Практикувайте трик "20-20-20". Ако работата ви включва взиране в екрана за дълги периоди от време, давайте си почивка на всеки 20 минути, и се фокусирайте върху точка на около 20 фута  (6 метра) за 20 секунди  най-малко. Ако търсите информация на компютър или телевизионен екран, намалете силата на яркостта до възможно най-ниското ниво.

 

Носете слънчеви очила:

Подобно на пушенето, прекалено много излагане на ултравиолетова светлина може да доведе до дегенерация на макулата и катаракта. Бъдете сигурни, че вашите слънчеви очила имат защита за UVA и UVB лъчи. Нужно е очилата да са заоблени отстрани, тъй като това ще блокира светлината от страни на очите ви, така както в предната част. Опитайте се да носите слънчеви очила, за да се предпазите от риск.


Краставица:

Разтрийте парче краставица върху областта на очите.  Алтернативно, изстискайте сока от краставица. Добавете картофи и доматен сок в нея, разбъркайте добре, нанесете сместа върху носа си, с помощта на памучен тампон. оставете го да изсъхне, изплакнете със студена вода.

 


Гимнастика на главата:

Дръжте главата си обърната надолу за няколко минути всеки ден. Това увеличава притока на кръв към областта на главата, което е добре за очите, подобрява здравето на косата и тена на кожата.Масаж на очите:

Правете масаж на очите си всяка нощ, за да се намали умората на очите и за подобряване на зрението.

  


Гледайте отдалечени обекти:

Прекарвайте голяма част от времето си в съсредоточаване на обекти, поставени в близост до вас. Превърнете в навик съсредоточаването върху нещо поставено в далечината.

   Мулти-витамини всеки ден:

Дневната добавка на мултивитамини е полезна за намаляване на риска от дегенерация на макулата и загубата на зрението.

 

или

УПОТРЕБА

* ... DXN Рейши гъби Прах ... *

Гъба Рейши на прах (Reishilium) съдържа балансирана смес от мицел (GL) и плодното тяло на Ganocelium  (RG). Тя помага да се подобри общото здраве на нашето тяло и е подходяща за всеки, който не иска да взема капсули. Тази прахообразна смес лесно се абсорбира в тялото, като по този начин ви предлагаме още един удобен избор за консумация на Ganoderma.

 

DXN Facebook Share Share on Facebook

юни

1

Спирулината - майчиното мляко на планетата

1. юни 2015 понеделник

Спирулината представлява едноклетъчни водорасли, които са признати за едни от най-големите източници на белтъчини. Смята се, че именно от тях се е зародил живота на земята преди три и половина милиарда години. Водораслите са в основата на живота на над милион биологични видове, сред които е и човека.
Над 20% от кислорода на планетата се дължи на водораслите. Повече от 1000 години хората използват водораслите като храна и лек на редица болести.

Състав на спирулината
В състава на спирулината влизат над 100 хранителни съставки, най-важните от които: всички на брой незаменими аминокиселини, около 60-70 % белтъчини, фитонутриенти, син фукоцианин, над 17 различни бета-каротиноиди, омега-3 и омега-6 мастни киселини, силни пробиотични съединения, полизахариди, хлорофил, гама – линолемова киселина и пигменти.
В състава на спирулината влизат много витамини в особено високи количества – А, Е, и витамини от група В – групата (В1, и В В2, В6 и В12) и минерали – магнезий, желязо, калций, йод, фосдор, селен, цинк, манган.
Много учени твърдят, че спирулината е мощен антиоксидант. В тези водорасли има 25 пъти повече провитамин А от суровите моркови и 50 пъти повече желязо от органичния спанак. Спирулината е три пъти по-богата на витамин Е от пшеничния зародиш, а концентрацията на протеини в нея надвишава три пъти количеството на протеини в рибата, пилешкото месо и червеното месо.
Естественият сладък вкус се дължи на комплексната естествена захар – рамноза, която много лесно се преразпределя. Това е от изключително значение за инсулиновия апарат на панкреаса и е надеждна подкрепа за диабетиците. В 1 гр сухи водорасли спирулина има 4 калории и почти никакво количество холестерол.

Спирулината е много здравословна, лесноусвоима и пълноценна клетъчна храна. Спирулината съдържа над 100 хранителни съставки, сействащи синергично. Сред тях са 60% протеини, незаменими витамини и фитонустриенти, като антиоксиданта бета-каротин, сулфогликолипиди, полизахариди инезаменими аминокиселини.

Богатото и пълноценно хранително съдържание на спирулината осигурява много жизнено необходими съставки, които липсват на всекидневната ни трапеза. Спирулината дава на спортистите богат запас от енергия, полезна е за хората с проблеми в храносмилането, асимилацията и отделянето. Помага на страдащи от диабет, стрес и депресия, подобрява имунитета, укрепва всички органи и системи.

Снабдява  ни с много есенцилани минерали и олигоелементи. Тъмнозеленото й оцветяване е резултат от струпването на естествени пигметни – хлоровил, фикоцианин и каротеноиди, които събират слънчевата енергия. Консумира се от столетия. В наши дни милиони хора по цялата земя се възползват от този дар на природата.

Тя расте толкова бързо, че може да осигурява до 20 пъти повече протеини на единица култивационна площ от соята и повече от 200 пъти – от говеждото месо. Спирулината няма нужда от плодородна земя, докато за добива на 1 кг царевичен протеин се губят 22 кг от повърхностния почвен слой, а за 1 кг протеини от говеждо месо – 145 кг.

Изключително богата е на бета-каротин т.е.провитамин А (25 пъти повече от суровите моркови). Той може не само да предотврати появата на рак, но и да обърне неговото развитие. Естествената форма превъзхожда многократно синтетичните, тъй като се усвоява много по-добре от тялото. Бета-каротинът е естествен антиоксидант, който освен от рак, предпазва от сърдечни болести, подсилва имунната система, подпомага и ускорява заздравяването на рани и намалява размерите на туморите. Той понижава нивото на холестерола в кръвта и подобрява здравето на засегнатите от Чернобилска авария. Три грама спирулина осигуряват 180% от препоръчваната в САЩ дневна доза бета-каротин. Приемането на бета-каротин е за предпочитане пред приемането на вит. А, тъй като няма опасност от предозиране и странични ефекти.

Спирулината съдържа и големи количества вит. В12 (превъзхожда я само АFA) и в 3 пъти по-богата на вит. Е от суровия пшеничен зародиш. Нейната изключителна биологична активност е свързана с още много други витамини и физиологично активни вещества. Хората, които я консумират, се нуждаят от по-малко други храни.
Спирулината е богата на гамалиноленова киселина , която по принцип се съдържа само в майчиното мляко.
Гама-линоленовата киселина (ГЛК) е абсолютно необходима за развитието на бебетата.Тя се съдържа в най-големи количества в кърмата, а на второ място в спирулината – за това я наричат „майчиното мляко на планетата“. При възрастните ГЛК помага за намаляване на високото кръвно налягане и холестерола и облекчава артрит, предменструални болки, екзема, псориазис и други кожни проблеми.

Спирулината е богата на органично желязо (около 50 пъти по-богата отсуровия спанак), абсолютно нетоксично и лесноусвоимо. Това я прави изключително ценна за кръвта. Богатото и минерално съдържание е от голяма важност и за здравата кожа, кости, нокти и зъби. В това отношение спирулината се доближава плътно до дивите Кламатски водорасли, ако се отглежда в добри условия.

Спирулината съдържа 2 пъти повече протеини от следващия богат източник – соята, и 3 пъти повече – от говеждото месо, рибата и яйцата. В същото време в 1 г. суха водораслова маса се съдържат по-малко от 4 калории и почти никакъв холестерол. В състава и влизат 8 незаменими и 10 заменими аминокиселини, в правилно съотношение с усвоимост над 90 %.

Спирулината е алкална и помага за поддържането на опримално pH в организма. Поради неправилното хранене и употребата на прекалено много преработени, преварени, пържени и стари храни, както и газирани напитки, телата ни са прекалено подкиселени. Това е една от главните причини да боледуваме повече. За да бъдем здрави, е необходимо да поддържаме добър алкално-киселен баланс. Спирулината и лечебните гъби ни помагат много в това отношение.

Тя е прекрасна храна за всички, с комплексен болаготворен ефект върху целия организъм. Особено е ценна и полезна за бременни и кърмещи жени; бебета и малки деца; за възстановяване след болести; при активно спортуващи хора; при умора вследствие на големи натоварвания; при по-възрастни хора и др. Естествено е всеки, който цени здравето си, преди всичко да се грижи да не се достига до неговото влошаване и следователно да консумира водорасли!

През 1996 година учени съобщиха за изследване, направено в лабораторията на Харвард Медикъл Скул и Ъртрайз Фармс. Според тях „водният екстракт от спирулина възпрелятства въпроизводството на вируса на СПИН в човешките клетки. Вирусната продукция намалява при концентрации 5-10 мг/мл.“ Високите концентрации спирали спират напълно развитието на вируса на СПИН. При концентрацията,прекратяваща възпроизводството на вируса, спирулиновият екстракт не е бил токсичен за човешките клетки.

Друга група учени публикуваха резултатите от нови изследвания, правени с пречистен воден извлек от спирулина, наречен „калциум-спирулан“. Той възпрепятства развитието на вируса на СПИН, хермес симплекс, човешкия цитомегаловирус, грипния вирус тип А и др. и в същото време е напълно безопасен за човешките клетки.

Според д-р Гейбриел Къзънс спирулината е мощна алкализираща храна с подчертан благотворен ефект при най-различни проблеми със здравето. Нейното болаготворно действие е насочено по-скоро към целия организъм.

Приложение:
*възвръща енергията и силата, необходими при ежедневните натоварвания
*предпазва клетките, забавя тяхното стареене и отмиране
*стимулира и укрепва имунната система, помага за общото здраве на организма
*за превенция на болестите на кръвоносната система, намалява холестерола и регулира кръвното налягане
*подпомага и подобрява състава на кръвта и обновяването на тъканите, намалява последиците от радиация
*за обновяване на нервната система
*при предменструални неразположения, телесна слабост и екземи
*облекчава артритните болки
*има изключителни резултати при възстановяване на изнемогнали и анорексични болни
*стимулира здравословното отслабване -намалява желанието за храна, а калорийната му стойност осигурява висок процент енергия и жизнено важни, дефицитни за организма съставки

Прием на спирулината
Спирулината може да се консумира във вид на таблетки или на прах. Има я като хранителна добавка или в състава на закуска с зърнени храни Спирулина Сереали.

spirulina-cereal_big spirtab500_big

Ползи от спирулината

По време на есенно-зимния период, човешкият организъм се нуждае от допълнителна стимулация, за да може да се справи с досадните настинки и грип, върлуващи през зимните месеци. Приемът на питателна храна, която е богата на минерали и витамини е задължителен. Спирулина е идеалната алтернатива. Тя е мощна алкализираща храна, която има доказани профилактични действия при анемия, хипогликемия, язва, подагра, хепатит, заболявания на сърдечно-съдовата система, хронична умора.

Спирулината е много ценна добавка за спортисти и хора, които искат да изваят красиво тяло. Освен това, тя е особено подходяща за онези, които искат да загубят излишни килограми.

Наличието на гама-линоленова киселина понижава холестерола и високото кръвно налягане. Облекчава симптомите на артрит, предменструален синдром, освен това е полезна при редица кожни заболявания като псориазис и екзема.

Високото съдържание на лесноусвоимо и същевременно нетоксично желязо в спирулината я прави изключително полезна за кръвта. Изключително богатото минерално съдържание е от изключително важно значение за поддържането на здрави кости, зъби и нокти.

Спирулината забавя процесите на стареене, чрез неутрализирането на свободните радикали. Има силно изразени антибактериални, антивирусни и антимутагенни качества.

Спирулината е изключително полезна при заболявания като анорексия. Подходяща е за вегетарианци и вегани, защото има два пъти по-високо съдържание на протеини, отколкото в соята.

Най-новите проучвания показват, че спирулината има потенциален защитен ефект по отношения на черния дроб, а превантивният й характер срещу алергични реакции също е обект на редица изследвания.

Екстрактът от спирулина се използва като съставка в голяма част козметични продукти, чието главно действие е насочено към стимулиране и подобряване обмяната на веществата, кръвоснабдяването и еластичността на кожата.

СПИРУЛИНА е най-богатият естествен източник на:

• БЕТА КАРОТИН: 25 пъти повече отколкото в морковите

• НЕТОКСИЧНО ЖЕЛЯЗО: 28 пъти повече отколкото в говеждия черен дроб

• ВИТАМИН B-12: 4 пъти повече отколкото в говеждия черен дроб

• ВИТАМИН E: 3 пъти повече отколкото в пшеничните кълнове

• ХЛОРОФИЛ: повече отколкото в люцерната или в житните стъбла

• КАЛЦИЙ: 5 пъти повече отколкото в непреработеното мляко

• АМИНОКИСЕЛИНИ: пълен профил от аминокиселини

• ПРОТЕИНИ: 3 пъти повече отколкото в рибата, пилешкото и червеното месо

• ГАМА ЛИНОЛЕИНОВИ КИСЕЛИНИ: по-високи стойности отколкото в примулата

• АНТИОКСИДАНТИ: съдържа целия спектър от естествени антиоксиданти

DXN Facebook Share Share on Facebook

© Copyright DXN Europe 2009.