• ganoderma ganoderma-text СЧИТА СЕ ЗА МНОГО ЕФЕКТИВНА
  БИЛКА В ПРОДЪЛЖЕНИЕ НА
  ХИЛЯДИ ГОДИНИ В КИТАЙ
  ТОВА Е ЧИСТО РАСТЕНИЕ,
  КОЕТО НЯМА СТРАНИЧНИ ЕФЕКТИ ДОРИ
  ПРИ ПРОДЪЛЖИТЕЛНА УПОТРЕБА.
  ПОДОБРЯВА ОБЩОТО СЪСТОЯНИЕ НА ТЯЛОТО
 • ganoderma ЕДИН ДРАКОН МОДЕЛ ДРУЖЕСТВОТО ПОЕМА УПРАВЛЕНИЕТО
  НА ЦЕЛИЯ ПРОЦЕС, ОТ ОТГЛЕЖДАНЕТО
  КЪМ ПРЕРАБОТКАТА ДО МАРКЕТИНГА.
 • ganoderma НАПРАВЕТЕ ВАШАТА
  МЕЧТА ДА СТАНЕ РЕАЛНОСТ С DXN!
  ПОГРИЖЕТЕ СЕ ЗА ВАШЕТО ЗДРАВЕ! БЪДЕТЕ ФИНАНСОВО НЕЗАВИСИМИ! ЖИВЕЙТЕ С ПО-ВИСОК СТАНДАРТ НА ЖИВОТ! РЕАЛИЗИРАЙТЕ СЕ!
video Присъедини
се сега!
2018 февруари
пн вт ср чт пт сб нд

 

 

 

1

2

3

4

5

6

7

8

9

10

11

12

13

14

15

16

17

18

19

20

21

22

23

24

25

26

27

28

 

 

 

 

 

 

Абонирайте се за Бюлетин

Име:

E-mail:

Телефон:

Информация за продуктите
Бизнес възможност

Type the word!

captcha
Get a new text!

Ние ще ви се обадим!

Ако чувствате, че по-скоро желаете да разговаряте за този бизнес с мен или мой колега, моля
вашето име:

 

Please enter your country code next to your phone number!

телефонен номер:

 

Скайп идентификация:

 

или вашия имейл адрес:

 

and type the word!

captcha
Get a new text!

 

дек

5

Пийте кафе, живейте по-дълго: Последните изследвания установяват, че 3 чаши дневно намаляват риска от смърт - от ВСИЧКИ причини

5. декември 2017 вторник

 

Консумирането на три чаши кафе на ден може да подобри дълголетието и да намали риска от смъртност от всякаква причина, според проучване, публикувано в Annals of Internal Medicine. Като част от проучването, екип от изследователи в Международната агенция за изследване на рака (IARC) и Имперския колеж в Лондон изследва благоприятните ефекти от консумацията на кафе сред хора в 10 европейски страни, включително Обединеното кралство, Дания, Франция и Италия. Проучването е получило финансиране от Генерална дирекция "Здраве и потребители" на Европейската комисия и IARC.

 

Изследователският екип е обединил данни от проучването "Европейско проучване за перспективи за рак и хранене" (EPIC) с обща популация от 521 330 души, по-стари от 35 години. След това учените оценяват диетата на участниците чрез въпросници и интервюта. Данните от 16-годишно проследяване показват, че близо 42 000 участници са починали от различни състояния като рак, заболявания на кръвообращението, сърдечна недостатъчност и инсулт.

 

Изследването установи, че пиещите кафе имат по-здравословни черен дроб и по-добър глюкозен контрол в сравнение с не-пиещите. В допълнение, учените са наблюдавали подобен ефект след консумирането на безкофеиново кафе.

 

"Установихме, че по-високата консумация на кафе е свързана с по-нисък риск от смърт от каквато и да е кауза, особено при заболявания на кръвообращението и храносмилателни заболявания. Важно е, че тези резултати са сходни във всички 10 европейски страни, с променливи навици и обичаи за пиене на кафе. Нашето проучване също така предлага важни познания за възможните механизми за благоприятните ефекти върху здравето на кафето. Открихме, че пиенето на повече кафе се свързва с по-благоприятен профил на чернодробната функция и имунен отговор. Това, заедно с последователността на резултатите от други проучвания в САЩ и Япония, ни дава по-голяма увереност, че кафето може да има благоприятни последици за здравето ", се казва в доклада на университета.

 

Експертът обаче признава ограниченията на проучването и подчерта, че умереният прием на кафе може да подобри цялостното здраве.

 

"Поради ограничените наблюдения, ние не сме на етап да препоръчваме на хората да пият повече или по-малко кафе. Това означава, че нашите резултати показват, че умереното пиене на кафе - до около три чаши на ден - не е в ущърб на вашето здраве и че включването на кафе в диетата ви може да има ползи за здравето ", добавя д-р Гюнтер.

 

Проучването на Харвард подкрепя благоприятните ефекти на кафето

 

Изследване от 2015 г. също показва, че пиенето на три до пет чаши кафе на ден може да увеличи цялостното благосъстояние на организма. Здравни експерти от Харвард T.H. Чан училище за обществено здраве са обединили данни от три големи текущи проучвания с обща кохорта население от 208501 участници като част от изследванията. Учените оценяват също така навиците на пушачите, индекса на телесна маса и физическата активност на участниците, както и консумацията на алкохол и други хранителни фактори. (Свързани: Кафенерите имат по-ниска смъртност и по-нисък риск от различни видове рак.)

 

Констатациите разкриват, че повече от 19 500 жени и почти 12 500 мъже са починали от редица причини по време на периода на проследяване. Изследователите обаче установиха, че участниците, които са имали умерен прием на кафе, са по-малко склонни да умрат от сърдечно-съдови заболявания, диабет, неврологични заболявания и самоубийство, в сравнение с тези, които не пият, и тези с по-ниски нива на приема на кафе. Учените също така отбелязват, че участниците, които пиеха кафе или кафе без кофеин, постигнаха сходни ползи за здравето.

 

"Биоактивните съединения в кафето намаляват инсулиновата резистентност и систематичното възпаление. Това може да обясни някои от нашите открития. Необходими са обаче повече проучвания, за да се изследват биологичните механизми, които произвеждат тези ефекти ", обяснява първият автор Минг Динг в прессъобщение на университета.

 

По материали на Natural News

 

А когато към кафето има добавени билки като рейши, мака, женшен, кордицепс - то ефекта от приема се увеличава многократно. Не случайно към фирмата има регистрирани над 6,5 милиона клиента от цял свят, включително и от държави, в които по традиция се пие кафе (такива като Бразилия, Перу, Италия и др. )

 

DXN Facebook Share Share on Facebook

юни

15

Устата е прозорец към здравето на тялото ни

15. юни 2017 четвъртък

 

      Оралното здраве е тясно свързано с всеки аспект от живота ни. Изследванията са показали, че има връзка  между заболяванията на устната кухина и други здравословни проблеми като диабет, сърдечно-съдови заболявания и инсулт, респираторни заболяване при възрастните хора,както и преждевременно раждане и ниско тегло на бебетата.
Заболяванията на устната кухина започват с наслагване на плака, която е лепкав филм и се дължи на бактериалния растеж в устата. Тази плака съдържа микроби, които причиняват лош дъх и гниене на зъбите, което води до пародонтоза и гингивит. Ако плаката не се лекува, тя постепенно ще се втвърди в зъбен камък, който може да бъде отстранен  само от специалист.
Инфекциите на устната кухина, които започват с образуване на кухини (кариес), след това водят до пародонтални заболявания и рак на устната кухина, и в крайна сметка причиняват и други
здравословни проблеми на организма. Повечето орални заболявания са предотвратими с добра хигиена на устната кухина, включително с избор на подходяща паста за зъби, която да отговаря на нуждите на устата. Препоръчва се миенето на зъбите с четка два пъти на ден и почистване с конец веднъж на ден, както и използването на вода за уста, последвано от периодична дентална проверка като ежедневна превантивна грижи за оптималното здраве на устната кухина.
Хранете се здравословно. От 50 до 80 % от храната ни трябва да бъде жива.т.е. да не е термично преработена.  При термичната преработка се губят много ценни ензими, витамини и се нарушава минералния състав на храната.  Вследствие интензивното зeмеделие, се наблюдава липса на минерали в почвата, а това води до появата на много костно-ставни проблеми. Зъбите са изградени от минерали и намаленото съдържание на минерали в храните се отразява зле и на тяхното здраве.  Тези, които са запознати и осъзнават  тези тенденции в съвременното хранене, могат да компенсират липсата на минерали в храната чрез консумиране на спирулина, лъвска грива,  рейши, сок от нони (моринжи).   

Доставянето на добра храна е полезно за здравето на устната кухина, както и за цялостното здраве на тялото.

 

DXN Facebook Share Share on Facebook

апр

1

Споделен резултат от използване на сока от нони (Моринжи)

1. април 2017 събота

 

Това е импровизиран запис на споделен резултат от клиентка на билковата аптека Силимарин в София.

 

 

 

      Статистическият анализ на данните, изготвени след допитване до 50 лекари и други специалисти от областта на храненето, предписвали Нони на над 10 000 пациенти, показва, че сокът от Нони е приеман при 23 различни заболявания и в посочените по-долу % има подобрения:

• алергия – при 84%;

• борба с остаряването – при 78%;

• артрит – при 81%;

• подобряване на дишането – при 77%;

• онкологични заболявания – при 65%;

• депресия – при 77%;

• диабет, тип 1 и 2 – при 84%;

• подобрено храносмилане – при 89%;

• повишена енергия – при 92%;

• помага за по-ясно мислене – при 88%;

• отслабване на симптомите при сърдечни болки – при 80%;

• понижаване на високото кръвно налягане – при 85%;

• болки в бъбреците – при 67%;

• повишена мисловна способност – при 72%;

• подобряване на мускулния тонус – при 71%;

• намаляване на теглото при затлъстяване – 75%;

• отслабване на болката – при 88%;

• повишена сексуалност– при 87%;

• подобряване на съня – при 73%;

• отвикване от пушене – при 58%;

• по-добро преодоляване на стреса – при 72%;

• инсулт – по-бързо възстановяване – при 57%;

• подобрява самочувствието – при 80%.

При повечето пациенти, приемащи Нони без голям успех, отсъствието на оптималните резултати се обяснява с това, че те вземали недостатъчна доза и/или не го приемали толкова дълго, както се препоръчва.

DXN Facebook Share Share on Facebook

яну

1

Честита Нова Година!

1. януари 2017 неделя

DXN Facebook Share Share on Facebook

ное

21

Изложение в Централни хали, София

21. ноември 2016 понеделник

Заповядайте на 24,25 и 26 ноември 2016г. от 09:00 часа до 21:00 часа  в Централни Хали, София, където може да посетите щанда на DXN България.

 

Нашият екип от нашата линия ще бъде там на 25 ноември 2016 г. Ако искате не само да харчите пари в деня на черния петък, а да се възползвате от този ден, за да заработите пари, може да се свържете с нас.

 

Повече информация за фирмата и продуктите й може да научите от следното видео

DXN Facebook Share Share on Facebook

© Copyright DXN Europe 2009.